Fietsster gewond na aanrijding met auto op de Planetenlaan

Geschreven door de Redactie op maandag 19 augustus 2013

Haarlem – Een vrouw is maandagmiddag gewond geraakt nadat ze in botsing met een auto was gekomen. Het ongeval gebeurde rond half drie op de Planetenlaan in Haarlem-Noord. Ter hoogte van het zwembad maakte de vrouw een slingerbeweging waarna ze in botsing met de auto kwam die daar reed. De vrouw kwam bij de botsing lelijk ten val.

Omstanders boden direct eerste hulp in afwachting op de hulpdiensten. De vrouw is door ambulancepersoneel gestabiliseerd en kreeg hierbij een speciale nekkraag om. Na de eerste zorg is ze naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

De fiets van de vrouw is door agenten meegenomen in een politiebusje.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.