Bromfietser onderuit bij werkzaamheden bij de Langebrug

Geschreven door de Redactie op zondag 25 augustus 2013

Haarlem – Een bromfietser is zondagavond gewond geraakt bij een val voor de Langebrug. De man reed rond zeven uur ter hoogte van de werkzaamheden bij het Zuider Buiten Spaarne toen hij vermoedelijk door zand op de weg onderuit is gegleden. Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om de gewonde man te verzorgen.

Het slachtoffer liep bij zijn val onder meer aangezichtsletsel op. Verder gaf de man aan last van zijn nek te hebben.

Na de eerste zorg is hij naar het Kennemer Gasthuis overgebracht voor verdere behandeling.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. Kernreactor
    27 augustus 2013 op 20:23 | #1

    Ondertussen is dit punt al geruime tijd het onveiligste plekje van Haarlem. Voor fietsers is het levensgevaarlijk. Stoplichten worden regelmatig uitgeschakeld, fietsers worden zonder duidelijke borden van links naar rechts geleid. Bij iedere kuil die gegraven wordt staan tegenwoordig twee verkeersregelaars uit hun neus te eten, op dit onoverzichtelijke, drukke punt, heb ik nog geen verkeersregelaar gezien. Regelmatig zijn er al kleinere aanrijdingen en vooral bijna aanrijdingen gebeurd. Ook dit ongeluk is weer een bewijs van het gebrek aan zorg voor de veiligheid van (brom)fietsers hier. Het is een wonder dat er nog geen dode is gevallen. Schande dat de gemeente hier geen verkeersregelaars eist. Schande.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

  2. Roosje
    29 augustus 2013 op 20:59 | #2
Geen reacties mogelijk.