Fietsster gewond bij aanrijding met motor op het Houtplein

Geschreven door de Redactie op zondag 25 augustus 2013

Haarlem – Een fietsster is zondagmiddag gewond geraakt nadat ze in botsing met een motor was gekomen. Het ongeval gebeurde rond half vijf toen de vrouw vanaf het Lorentzplein het Houtplein wilde oprijden en werd geraakt door de motor. Zowel de fietsster als de motorrijder kwamen bij het ongeval ten val.
.

De vrouw moest na de eerste behandeling door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis worden overgebracht voor verdere zorg. De motorrijder liep bij het ongeval geen verwondingen op maar zijn motor raakte wel beschadigd.

Politieagenten hebben de fiets later met een busje opgehaald en naar het politiebureau overgebracht.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.