Politiehelikopter ziet inbreker in het Kenaupark na inbraak Kinderhuissingel

Geschreven door de Redactie op maandag 26 augustus 2013

Haarlem – In de nacht van zondag maandag kreeg de politie even voor 03:00 uur de melding dat er zojuist geprobeerd was om in te breken in een woning aan de Kinderhuissingel. Bij de woning waren twee verdachten gezien en zij renden er vandoor. Er werd direct een zoektocht opgezet met meerdere politiemensen en een politiehond. Ook de helikopter heeft meegezocht naar de verdachten.

Vanuit de helikopter werd een man in het Kenaupark waargenomen en na onderzoek van agenten op de grond, bleek hij in het bezit te zijn van inbrekersgereedschap. De man is aangehouden en de politie onderzoekt of de man iets met de poging inbraak te maken heeft.

De politie doet nader onderzoek en verzoekt mensen die getuige zijn geweest of die rond het tijdstip van de melding verdachte personen hebben zien lopen of rennen contact op te nemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

 1. 2034
  26 augustus 2013 op 23:02 | #1

  Ze gaan onderzoeken of hij er iets mee te maken heeft, Nee hij verstopt zich voor zijn lol plat op de grond onder begroeiing met inbrekersgereedschap !!! Soms …

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. A.
  27 augustus 2013 op 10:24 | #2

  Al die negatieve reacties vind ik volkomen misplaatst. Alle complimenten voor uw zoektocht met de helicopter…..dit geeft mij een zeer veilig gevoel. Ook ik was er wakker van geworden maar dat is het me meer dan waard. Je zult zo’n gast aan je deur hebben staan….moet er niet aan denken.
  Alle complimenten dus voor uw zoekteam. Vriendelijke groet.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Moi
  27 augustus 2013 op 12:38 | #3

  @2034
  Dat doet toch iedereen wel eens? Is eens wat anders dan in de tuin zitten of achter de tv of pc. Doe jij dat nooit?

  Maargoed dat is natuurlijk weer politiek correct verwoord want anders kan de verdacht weer claimen dat hij bij voorbaat al is veroordeeld en meer van dat soort onzin.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.