Man loopt hoofdwond op bij botsing tussen twee fietsers op Slaperdijkweg

Geschreven door de Redactie op zaterdag 8 juni 2013

Haarlem – Een fietser is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat hij tegen een andere fietser was gebotst. Het ongeval gebeurde op de hoek van de Slaperdijkweg met de Vergierdeweg. De twee fietsers kwamen rond vier uur met elkaar in botsing waarna het slachtoffer ten val kwam. De man liep bij het ongeval onder andere een hoofdwond op.

Hij werd door ambulancepersoneel gestabiliseerd en kreeg een speciale nekkraag om, om eventueel nekletsel niet te verergeren. Na de eerste zorg is hij naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

De fietser waarmee hij in botsing was gekomen is direct na het ongeval doorgefietst.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.