Haarlemmer raakt rijbewijs kwijt door gebruik van XTC

Geschreven door de Redactie op zondag 9 juni 2013

Haarlem – Op zondagmorgen omstreeks 01:00 uur kreeg de politie melding dat een 46-jarige Haarlemmer bij een tankstation aan de Amsterdamsevaart in Haarlem stond. Hij was duidelijk onder invloed van drugs en was slecht aanspreekbaar. Toen de politie ter plaatse kwam, wilde de man net in zijn auto stappen en wegrijden.
.

Omdat de politie geen contact met de man kon krijgen en deze ook begon te kwijlen werd een ambulance opgeroepen, die de man naar het ziekenhuis bracht. Hier werd overmatig XTC-gebruik geconstateerd. Van de man werd bloed afgenomen. Dit bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van drugs.

De man kon zich niets meer herinneren. Ook niet dat hij XTC had gebruikt. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Ook wordt er een onderzoek gedaan naar de lichamelijke of geestelijke geschiktheid van de man om nog een auto te besturen.

Geen reacties mogelijk.