Vrouw gewond na val van fiets op de Stastok

Geschreven door de Redactie op zondag 19 mei 2013

Haarlem – Een fietsster is zondagochtend gewond geraakt nadat ze van haar fiets was gevallen in Haarlem. Rond kwart voor elf kwam de vrouw bij de Statok ter hoogte van het viaduct ten val. Gezien de ernst van de melding werden naast drie ambulances ook het traumateam uit Rotterdam opgeroepen om assistentie te verlenen.

Ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd en na de eerste hulp ter plaatse is ze naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg. Het traumateam hoefde uiteindelijk niet door naar Haarlem te vliegen.

Politieagenten hebben de fiets van het slachtoffer later in de ochtend met een busje opgehaald en overgebracht naar het politiebureau.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.