Man wordt vanuit flat met wapen bedreigd na bijtincident tussen honden

Geschreven door de Redactie op zondag 14 april 2013

Haarlem – Op zondagavond hield de politie een Haarlemmer aan op verdenking van bedreiging met een vuurwapen. Omstreeks 18:35 uur kreeg de politie de melding dat een 39-jarige man uit Haarlem zou zijn bedreigd met een vuurwapen vanaf een balkon van een flatwoning aan de Roordastraat. Het slachtoffer kreeg op straat ruzie met een vrouw over een bijtincident tussen hun honden.

De vrouw wilde dat het slachtoffer mee naar haar woning zou gaan om de verwondingen bij haar hond te bekijken. Toen hij weigerde, ging de vrouw door het lint. Zij dreigde het slachtoffer dat hij zou worden beschoten door een man in het flatgebouw. Toen het slachtoffer naar boven keek, zag hij op een balkon een man met een vuurwapen staan.

De gewaarschuwde politie kon ter plaatse de man, een 40-jarige Haarlemmer, aanhouden. In de woning werd het wapen gevonden. Het bleek om een luchtdrukwapen te gaan.

De politie nam het wapen in beslag.

 1. wikkiewokkie
  15 april 2013 op 16:22 | #1

  `Wat een idioten zeg!

  Hoop dat een flinke boete krijgen!!!!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. theo
  16 april 2013 op 11:32 | #2

  Hoe zo een boete? Vuurwapenbezit heeft een minimale strafeis van 4 jaar zitten. (luchtdruk pistolen vallen daar ook onder).

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Eren
  16 april 2013 op 12:25 | #3

  @ Theo

  Maximaal idd.. niet minimaal.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Ares
  16 april 2013 op 13:43 | #4

  Wat een idoten he.. waar gaat t over denk je dan. Hopelijk wordt ie opgesloten.
  echt schandalig gewoon.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. elly
  17 april 2013 op 17:27 | #5

  ik weet dat dit niet de waarheid is zoek eerst uit hoe het werkelijk is degene die dit bericht op 112 heeft gezet in is niet goed op de hoogte geweest er is geen vuurwapen aan te pas gekomen en een bijt incident is er ook niet geweest dus oordeel niet te snel

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. Tanja
  22 april 2013 op 00:31 | #6

  Er zijn altijd twee kanten van een verhaal. Wat hier boven staat klopt niet en wordt vanuit een perspectief omschreven. Het verhaal van de desbetreffende mensen staat hier niet. Dus oordeel niet te snel!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.