Dronken vrouw gaat met bromfiets onderuit op Professor Eijkmanlaan

Geschreven door de Redactie op zondag 14 april 2013

Haarlem – Op zondagavond omstreeks 22:05 uur raakte een 40-jarige vrouw uit Haarlem gewond bij een eenzijdig verkeersongeval op de Professor Eijkmanlaan. De vrouw werd door passanten gevonden nadat zij met haar bromfiets onderuit was gegaan. De vrouw werd voor onderzoek en behandeling van verwondingen aan haar hoofd overgebracht naar het ziekenhuis.

De vrouw bleek alcohol te hebben gebruikt. Zij had bloeddoorlopen ogen en sprak met dubbele tong. Van de vrouw werd bloed afgenomen. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van alcohol.

 1. sander
  15 april 2013 op 15:37 | #1

  Wat een verschutting.
  Maar ja we hebben allemaal wel eens een slokje teveel op. Alleen moet je dat thuis doen zodat je dit niet kan overkomen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. new era
  15 april 2013 op 22:26 | #2

  Zeker onderweg naar de slijter voor een refill

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. 2034
  16 april 2013 op 08:37 | #3

  Bloeddoorrlopen ogen, zeker teveel bloedwijn gedronken.
  Geen medelijden mee hoor, mensen met alcohol in het verkeer.
  Baal wel vaak, dat de mensen met alcohol in het verkeer deelnemen of een ongeval veroorzaken zelf er vaak met wat kleerscheuren vanaf komen en de tegenpartij vaak flink in de vernieling ligt of erger. Nederland is te laks met de wetgeving en alcohol in het verkeer.
  Net als in Amerika, met alcohol in het verkeer gepakt worden direct de cel in ter ontnuchtering en je rijbewijs wordt vernietigd. Dan gaat men wel nadenken.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.