Haarlemmer probeert tevergeefs te vluchten door uit auto te springen

Geschreven door de Redactie op zondag 14 april 2013

Haarlem – De politie zag zondagochtend tijdens een surveillance in Schalkwijk een auto rijden die opviel door asociaal rijgedrag. De bestuurder van de auto reed veel te snel en negeerde diverse malen het rode verkeerslicht. De politie ging hier achteraan en toen de auto in de Diederikstraat reed, sprong een passagier uit de auto.
.

Een van de politiemensen ging naar achter deze man aan en trof hem achter een voertuig op de grond liggend aan. Het bleek een 40-jarige Haarlemmer.

De automobilist was na het uitstappen van de passagier doorgereden, maar zo ook de politiemedewerker die in de politieauto reed. Deze man, een Haarlemmer, werd in de Slachthuisstraat aan de kant gezet en hij bleek nog een boete te hebben openstaan.

Ook hij werd meegenomen naar het politiebureau.

Geen reacties mogelijk.