Boom valt door harde lentewind op geparkeerde auto’s

Geschreven door de Redactie op zondag 24 maart 2013

Haarlem – Twee auto’s liepen zondag forse schade op nadat er een boom op was gevallen. De wagens stonden geparkeerd in de Ambachtstraat. Door de harde wind hield de boom het niet meer en viel op de wagens. Een wagen liep krassen op onder andere het dak op en de andere wagen liep meer schade op doordat het voorraam gebroken was en een deel van het dak was ingedeukt.

De brandweer is ter plaatse gekomen om de boom in stukken te zagen. Met een kraan werd het laatste deel van de boom omhoog getakeld waarna de fors beschadigde wagen kon worden weggereden. Een bergingsbedrijf heeft de wagen later opgehaald.

Door hulpverlening was de Ambachtstraat afgesloten voor het verkeer.

Video: Clifford Smit
Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.