Nepcollectant betrapt door alerte buurtbewoners in Haarlem-Noord

Geschreven door de Redactie op maandag 25 maart 2013

Haarlem – De politie heeft maandag aan het eind van de middag een verdachte aangehouden in de Lekstraat, die even daarvoor onder valse voorwendselen in de buurt had gecollecteerd. De man had een vervalst pasje en ging langs de deuren om geld in te zamelen voor ‘een goed doel’. Oplettende bewoners vertrouwden dit niet en belden de politie.

De politie is direct gaan kijken en troffen de verdachte, een 35-jarige Haarlemmer, aan in de Lekstraat. Hij verklaarde aan de politie dat alles in orde was, maar na onderzoek van de politie bleek dat hij voor zichzelf collecteerde, in plaats van voor het goede doel.

De Haarlemmer werd meegenomen naar het politiebureau voor nader onderzoek.

  1. Ina
    30 maart 2013 op 16:22 | #1

    Mensen vallen steeds lager, ga lekker werken voor je geld,
    moeten we allemaal.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.