Automobilist rijdt door na aanrijding met kranten bezorger

Geschreven door de Redactie op maandag 18 maart 2013

Haarlem – Een jongen is maandagochtend gewond geraakt na een aanrijding met een auto. De jongen was kranten aan het bezorgen toen hij rond kwart voor zeven werd aangereden door een auto op de Belgielaan. De automobilist is na het ongeval doorgereden zonder zich over de jongen te bekommeren.

De vader van de jongen kwam naar de Belgielaan. Hij had de kapotte fiets van de jongen al in de achterbak geladen. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de jongen te stabiliseren. Hij is voorzichtig uit de auto van z’n vader gehaald waarna hij voor verdere zorg is overgebracht naar het ziekenhuis.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. bart
  19 maart 2013 op 16:03 | #1

  wat een lul zeg zulke moeten ze gelijk 5 jaar op sluiten

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Hans
  21 maart 2013 op 12:19 | #2

  Floor van der Wal werd DOODgereden on Amsterdam. Straf: 18 maanden waarvan 6 voorwaardelijk. Verdere info over de auto ontbreekt in dit bericht. Ik heb zo mijn twijfels.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.