Politie zoekt getuigen van auto-inbraken bij de Schipholpoort

Geschreven door de Redactie op zaterdag 29 september 2012

Haarlem – Politiemensen werden zaterdagochtend even voor 07:00 uur aangesproken door een persoon die hen wees op een geparkeerde auto met knipperende alarmlichten bij de Schipholpoort. Toen de agenten bij de auto arriveerden zagen zij dat het raam van de auto was vernield. Ook van de twee naastgelegen geparkeerde auto’s was er een ruit kapot.

In deze auto’s bleek bleek er ook te zijn ingebroken. Er is direct een onderzoek gestart en de politie is op zoek naar getuigen. Mensen die eerder die ochtend of nacht iets gezien of gehoord hebben van de inbraken worden verzocht contact op te nemen. Ook informatie over rondhangende personen kan waardevol zijn.

Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.