Man aangehouden na woningoverval: politie zoekt getuigen

Geschreven door de Redactie op vrijdag 28 september 2012

Haarlem – Vrijdagavond rond 20:20 uur kreeg de politie een melding dat bewoners in een woning aan de William Boothstraat zouden worden overvallen. Politiemensen gingen direct naar de locatie en op het moment dat zij de woning binnenkwamen troffen ze daar de mannelijke bewoner en een verdachte aan. De verdachte is vervolgens aangehouden.

Bij de overval zijn vermoedelijk meerdere verdachten betrokken geweest, maar zij wisten te ontkomen. Naast de mannelijke bewoner waren er ook een vrouw en kind in de woning aanwezig. Zij bleven ongedeerd, maar zijn uiteraard aangedaan. De politie onderzoekt het incident.

Mensen die iets gezien hebben rond het tijdstip van de woningoverval worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan door te bellen met het Overvallenteam via het telefoonnummer 0900-8844.

Informatie kan ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

 1. PTWD
  4 oktober 2012 op 00:36 | #1

  Waarom mist er in alle berichten over de woningoverval in de William Boothstraat op 30 sept steeds 1 persoon is toch vreemd

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Bjar
  4 oktober 2012 op 21:47 | #2

  Wat bedoel je PTWD?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. PTWD
  5 oktober 2012 op 05:33 | #3

  bezig met slachtofferhulp maar op het moment van binnen treden was de mannelijke bewoner aanwezig zijn maatje zijn vrouw en hun 6 jaar oude zoon en 1 van de daders. De woning is verlaten door vrouw en kind en zullen ook niet meer terug keren. Er is tegenwoordig.ook eerder hulp voor dader dan slachtoffer lijkt wel

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. p
  5 oktober 2012 op 20:00 | #4

  ja het is van de zotte ptwd

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.