Brommerrijder gewond na botsing met fietser op de Leidsevaart

Geschreven door de Redactie op dinsdag 18 september 2012

Haarlem – De bestuurder van een brommer is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval. Rond kwart over twee reed de jongen over het fietspad langs de Leidsevaart. Bij het inhalen van een fietser ging het echter mis. De jongen bleef zijn brommer aan de fiets haken, en kwam daardoor samen met zijn passagier hard ten val. Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen.

De bestuurder van de brommer liep flinke verwondingen op aan zijn gezicht en werd in afwachting van de hulpdiensten opgevangen in een kapperszaak.

Ambulancebroeders hebben de jongen vervolgens eerste hulp verleend. De passagier op de brommer kwam er, net zoals de fietser, met de schrik van af. De gewonde jongen is met onder andere letsel aan zijn gezicht naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen verklaarde dat de brommer erg hard over het fietspad reed. Politieagenten hebben de brommer meegenomen naar het politiebureau waar deze op de rollerbank getest zal worden.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.