Voetgangster gewond na aanrijding met scooter op het Delftplein

Geschreven door de Redactie op dinsdag 18 september 2012

Haarlem – Een vrouw is dinsdagochtend gewond geraakt na een aanrijding met een scooter. De vrouw kwam rond acht uur uit de bus op het Delftplein in Haarlem-Noord. Ze stak vervolgens het fietspad over, maar zag daarbij een scooter over het hoofd. Ook de bestuurder van de scooter merkte de vrouw te laat op met als gevolg dat beide met elkaar in botsing kwamen.

Politie en ambulance kwamen ter plaatse. De voetgangster had na het ongeval last van haar heup. Ambulancebroeders hebben de vrouw in de ambulance nagekeken.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. Rick Hagen
  18 september 2012 op 18:08 | #1

  De hulpverlening is dan wel snel op gang gekomen. Goed geregeld!!! Ik kwam voor de bus om 8.24 uur en er was al niets meer te zien.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Jette Visser
  20 september 2012 op 08:43 | #2

  Ik fietste daar die ochtend langs naar school en het ongeluk gebeurde vlak voor mijn neus!! Ik moest toen 112 bellen omdat de andere omstanders zich bezighielden met het warmhouden van de vrouw doormiddel van regenjassen! Een paar minuten later moest ik weer doorfietsen omdat ik naar school moest en toen zag ik de ambulance en politie arriveren! Inderdaad heel snel dus!!
  Groet,
  Jette Visser

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Ontdekkerdt
  5 oktober 2012 op 00:56 | #3

  @Jette Visser, goed gedaan man!!! Je hebt aanleg denk ik, school is maar voor de wet joh… Je kan best af en toe even “spijbelen” (eigenlijk is het natuurlijk de wereld verbeteren) om super Jette uit te hangen. Er zijn meer mensen nodig op de wereld zoals jij

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.