Politie onderzoek insluiping bij bejaarde vrouw aan het Mierikshof

Geschreven door de Redactie op dinsdag 17 juli 2012

Haarlem – De politie onderzoekt een insluiping bij een 86-jarige bewoonster van de Mierikshof. De vrouw was aanwezig in een deel van het huis, toen er ongemerkt iemand in haar slaapkamer was die de laptop weg nam. De politie is op zoek naar een man die gezien is, vlak voor de tijd van de insluiping.

Het gaat om een blanke man, in het donker gekleed, ongeveer 1.75 a 1.80 m lang. De man is weg gereden op een nette zwarte herenfiets. Mogelijk is de man verdachte, maar het kan ook zijn dat hij getuige is geweest en op die manier mogelijk meer informatie heeft. Bent u of kent u deze man? Neemt u dan contact op met de politie in Haarlem, via 0900-8844.

  1. michel
    19 juli 2012 op 21:20 | #1

    laat die jongen maar eens bij mij langs komen

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.