Haarlemmer (18) aangehouden na diefstal portemonnee

Geschreven door de Redactie op dinsdag 17 juli 2012

Haarlem – De politie kreeg in de nacht van maandag op dinsdag een melding van een diefstal portemonnee in de Wilhelminastraat. Twee jongens zouden de eigenaar bestolen hebben. De 16-jarige eigenaar van de portemonnee zag het tweetal op het Stationsplein. Toen hij de twee jongens aansprak ging een van hen er vandoor. Deze jongen werd achtervolgd.

De andere knaap liep rustig weg richting de Kruisstraat. Na een zoekslag met een politiehond werd de portemonnee teruggevonden in de bosjes. De hond vond ook een sleutelbos die niet van de eigenaar was. De agenten hadden een duidelijk signalement gekregen van de verdachten. Zij hebben een onderzoek in de omgeving ingesteld. Dit leidde tot de aanhouding van één van de verdachten, een 18-jarige Haarlemmer. Hij is ingesloten voor verhoor. De tweede verdachte is ook bekend, het gaat om 15-jarige jongen. Hij zal nog worden verhoord.

  1. michel
    19 juli 2012 op 21:22 | #1

    ach ach ach.nu al zo laag zakken

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.