Fietsster(39) gewond na aanrijding met snorfietser op het Verwulft

Geschreven door de Redactie op dinsdag 17 juli 2012

Haarlem – De politie kreeg dinsdagmiddag een melding van een aanrijding met letsel in het centrum van Haarlem. Een 16-jarige Heemsteedse snorfietser reed rond half vijf op het fietspad op het Verwulft en wilde linksaf de Gierstraat in rijden. Een 39-jarige Haarlemse fietsster reed op de Gedempte Oude Gracht en ging rechtdoor richting het Spaarne.

Mogelijk vanwege de drukte op de weg heeft de snorfietser de fietsster te laat opgemerkt en ontstond er een botsing.

De vrouw kwam ten val en liep een gebroken heup op. Zij is naar een ziekenhuis vervoerd.

Fotografie: Rob Jordaan

 1. Alexandra
  18 juli 2012 op 23:01 | #1

  Sinds die verbouwing en het veryuppen van de stad is het één onduidelijke chaos op dat stuk. Vooral vanuit de Koningstraat kun je als overstekend fietser de auto’s niet zien aankomen. Het ‘winkelend publiek’ vormt ook een vrij serieuze en zeer irritante hindernis: tegenwoordig is om je heen kijken en op het VERKEER letten ipv. op de winkeletalages kennelijk ‘not done’.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Joey
  21 juli 2012 op 15:50 | #2

  Ik vind het doodeng daar, dat dáár nou geen stoplichten staan snap ik helemaal niets van. Maar mensen negeren die stoplichten toch… zoals verder te zien is t.h.v. McDonalds en V&D.

  Bij het station (vlak na de ondergrondse stalling) staan nu ook stoplichten, ik wordt heel vaak zowat aangereden en dan worden mensen nog boos op MIJ ook, terwijl ik door groen rijd, en zij door rood… meer controle op deze stukken?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.