Drie aanhoudingen na zware mishandeling van man in J.J. Hamelinkstraat

Geschreven door de Redactie op maandag 23 juli 2012

Haarlem – De politie kreeg maandagavond rond 19:00 uur een melding van een zware mishandeling van een man in de J.J. Hamelinkstraat. Er zou na de mishandeling een rode auto zijn weggereden. De agenten troffen het 42-jarige slachtoffer met aan op straat. Getuigen vertelden de agenten dat de man door twee vrouwen en een man in elkaar was geslagen.

De 42-jarige man is voor behandeling van zijn verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. Mogelijk heeft hij ook een paar ribben gebroken. De agenten zijn op zoek gegaan naar de auto en de drie mogelijk verdachten.

De auto werd al snel aangetroffen verderop in de J.J. Hamelinkstraat en de drie verdachten kwamen aan lopen. Het drietal, een 35-jarige Haarlemse, een 42-jarige vrouw uit Vogelenzang en een 19-jarige Haarlemmer, is aangehouden en ingesloten voor nader verhoor.

De politie maakt proces-verbaal op.

Geen reacties mogelijk.