Man gewond na aanrijding op de Camera Obscuraweg

Geschreven door de Redactie op maandag 23 juli 2012

Haarlem – Een man is maandag aan het einde van de middag gewond geraakt na een verkeersongeval. Het slachtoffer reed rond vijf uur over de Camera Obscuraweg toen hij ter hoogte van de Oudeweg op zijn voorganger klapte. Politie en ambulance kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is na de eerste behandeling ter plaatse overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Omdat er een hond in de auto zat is ook de dierenambulance ter plaatse gekomen om de hond mee te nemen. De auto raakte bij het ongeval ernstig beschadigd.

Het busje waarop de man was geklapt kon op eigen kracht weer verder rijden. De bestuurder van deze wagen raakte niet gewond.

Door het ongeval was de Camera Obscuraweg afgesloten voor het verkeer wat de Waarderpolder in wilde rijden. Automobilisten moesten via de Jan van Krimpenweg omrijden.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. 2 0 3 4
  23 juli 2012 op 20:59 | #1

  Ik snap er helemaal niets van, stond laatst een bericht in de krant dat de Ambtenaren van de Gemeente Haarlem niet begrijpen dat er zoveel ongevallen gebeuren in de waarderpolder.
  Gaan er nog veel meer gebeuren, ook dankzij de groep die de Amsterdamsevaart richting Haarlem dicht willen hebben en daar nu een sla-om is gemaakt met allemaal kratten.

  Zolang de veiligheid niet verbeterd en gegarandeerd kan worden is mijn mening om de kratten richting Haarlem bij de Bewoners voor de de deur te plaatsen die ze hebben besteld. Kunnen mooie bomen in plaatsen. Veiligheid staat voorop bij de Gemeente Haarlem, laat ze dan eens achter hun bureau vandaan komen en iets positiefs te gaan doen !! Want hoelang moeten we nog wachten voor er een dodelijk slachtoffer valt in de waarderpolder ?? Want daar is het altijd eerst op wachten voor de ogen open gaan van sommige ambtenaren !!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Diemux
  23 juli 2012 op 21:21 | #2

  Helaas vorige jaar al gebeurd, voor ons bedrijf werd een mevrouw doodgereden door een kerende vrachtwagen -> een vrachtwagen die moest keren door die geinige nieuwe doodlopende straten….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Ronald
  23 juli 2012 op 23:01 | #3

  Veiligheid????????????????????????? Sinds die fly-over er is is het een bende en niet alleen door de bomenbakken. De ambtenaren van de gemeente bekijken alles vanaf hun bureau. Laten ze een keer hun luie reet optillen en daar ter plaatse alles eens goed bekijken. Misschien dat ze dan tot een goede oplossing komen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. ik1981
  23 juli 2012 op 23:06 | #4

  Helemaal mee eens!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. michel
  23 juli 2012 op 23:07 | #5
 6. Eensch
  24 juli 2012 op 04:46 | #6

  Het is inderdaad steeds slechter gesteld met de verkeersveiligheid in Haarlem, en zeker in de Waarderpolder.
  Maar is dit geval niet gewoon een gevalletje van niet goed opletten/te weinig afstand? Dicht achter je voorganger, zeker als dit een busje is, rijden is gewoon niet heel erg slim.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. lotje
  24 juli 2012 op 06:28 | #7

  Dit ongeluk is niet ontstaan in de waardepolder maar al eerder. Die auto reed al rond met kapotte raam en sturende neus. Valt het niet op dat deze auto totaal los is. Want waar zijn zijn koplampen gebleven?? Mijn moeder had hem al eerder zien rijden. Ja en met een stukke voor raam kan je alles over het hoofd zien. Ben blij dat het een busje was en geen persoon

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. ik1981
  24 juli 2012 op 13:21 | #8

  Dan zal de auto misschien al een rijdend wrak geweest zijn, maar het feit is dattie op dat kruispunt een busje heeft geraakt. We reden erlangs gisteren, en er lag ook een man op de weg, misschien de eigenaar van het autootje? Eng gezicht in ieder geval…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 9. ikwaserbij
  24 juli 2012 op 13:54 | #9

  @Lotje, had je ma goed gezien. Hadden de andere schrijvers ook kunnen zien, dat deze aanrijding niets te maken had met de veiligheid van de Waarderpolder. Ja, de bloembakken op de Amsterdamsevaart zijn een drama maar niets te doen met deze aanrijding. Maar deze aanrijding kwam door meneer zelf.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 10. Rechten
  25 juli 2012 op 00:43 | #10

  De meneer in de kleinere auto was dronken en hij had al eerder een ongeluk veroorzaakt op de A9. Twee auto’s zijn daar verongelukt.. De bestuurder heeft echter weggereden en heeft de tweede keer tegen dit busje aangereden. De bestuurder van de VW Transporter heeft de sleutels van de dronken bestuurder afgepakt, omdat hij wilde weer wilde wegrijden. De dronken meneer heeft geprobeerd de bestuurder te slaan, waarna hij op de andere kant van de weg is komen te vallen. De politie was dus al op zoek naar de dronken bestuurder en hij is dan ook gearresteerd.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 11. Ontdekkerdt
  25 juli 2012 op 01:21 | #11

  Het is ook verschrikkelijk daarzo, ben altijd op scherp door de overstekende smurfen daarzo, helemaal grote smurf!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 12. stephanie
  28 juli 2012 op 20:27 | #12

  @ rechten..
  ik dacht al wat kronkeld die man toch raar op de weg en kon me ook niet voorstellen dat dat raam en door die tik met dat busje helemaal stuk was .. hij leek ook nog vrij jong die gozer die daar op de grond lag, zag ook dat die door de politie vast werd gehouden indd

  al om al iirr dat door zo iemand weer het verkeer erg ophoud

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.