Vrouw gewond na val met scootmobiel

Geschreven door de Redactie op dinsdag 29 mei 2012

Haarlem – Een vrouw is dinsdagmiddag op de hoek van de Frankrijklaan en de Oostenrijklaan gewond geraakt. Rond twee uur wilde de vrouw met haar scootmobiel de Oostenrijklaan indraaien, maar kwam met een van de wielen tegen een stoeprand aan waardoor ze ten val kwam.
.

Toevallig stonden politieagenten op dat moment in dezelfde straat en zagen het gebeuren. De agenten konden snel ingrijpen en waarschuwde direct een ambulance. Ambulancebroeders hebben de vrouw gecontroleerd en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

De scootmobiel is door een politieagente bij de woning van de vrouw afgezet.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. BRAM HIER
  30 mei 2012 op 10:04 | #1

  het is mijn tanten

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. peter
  30 mei 2012 op 11:05 | #2

  oei sterkte met je tante,ik hoop dat het meevalt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Marco
  1 juni 2012 op 11:19 | #3

  Het lijkt er een beetje op dat die scootmobielen steeds makkelijker omvallen…..,
  En hiermee wil ik absoluut niet de bestuurders onheus bejegenen, echter wanneer ik kijk naar de ontwikkeling van die dingen lijkt het wel of ze steeds onstabieler worden.
  Ook mijn moeder bestuurt zo’n karretje, en is inmiddels aan haar derde scootmobiel toe.
  Maar wanneer ik deze derde vergelijk met de eerste, kan ik mij toch niet aan de indruk onttrekken dat de eerste in mijn ogen een heel stuk stabieler was.
  Dit zal ook ongetwijfeld te maken hebben met het feit dat die karretjes steeds lichter worden gemaakt zodat de accu’s een grotere actieradius hebben.
  Maar licht is zeker in dit geval niet altijd goed, zeker wanneer je ook nog eens kijkt naar de geweldige staat van de stoepen en fietspaden/wegen in de regio.

  Ik hoop voor deze vrouw dat ze niet al teveel hinder ondervind van dit vervelende ongeval.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Ontdekkerdt
  4 juni 2012 op 09:30 | #4

  Mensen? Die stoep! Die komt er nu weer mooi vanaf terwijl hij de boosdoener is in deze kwestie. Ik zeg op mijn beurt terug naar waar die vandaan komt en nooit meer binnenlaten. Heb zelfs het idee dat er meerdere stoepranden zich schuldig hebben gemaakt aan dit soort vergrijpen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.