Twee rijbewijzen ingevorderd bij alcoholcontrole

Geschreven door de Redactie op maandag 28 mei 2012

Haarlem – Een 24-jarige automobilist uit Amsterdam is maandag zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Hij reed onder invloed over de Gedempte Oostersingelgracht en blies na controle 1,15 promille terwijl maximaal 0,5 is toegestaan. Een 31-jarige man uit Amersfoort raakte bij dezelfde controle ook zijn rijbewijs kwijt, ook hij had 1,15 promille in zijn bloed.

Tegen beide drankrijders zal een proces-verbaal worden opgemaakt.

  1. Ontdekkerdt
    4 juni 2012 op 10:04 | #1

    Kijk dit is nou top om te lezen, ik dacht dat ik de enige was, verleden week uit geweest een veels te ver doorgezakt. Toen was het alleen me briefgeld, maar gister nu ook nog me rijbewijs kwijtgeraakt na weer flink doorgezakt te zijn. Gelukkig lag alles verstopt in de badkamer, hoop dat de mannen hun rijbewijzen terugvinden want het is onwijs lastig zoeken als je niet meer weet waar je geweest bent.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.