Automobilist parkeert wagen op de Prinsenbrug en gaat er vandoor

Geschreven door de Redactie op dinsdag 20 december 2011

Haarlem – Politieagenten keken dinsdagochtend raar op toen ze over de Prinsenbrug reden. Voor het stoplicht stond een auto geparkeerd en de bestuurder was nergens te bekennen. Omdat deze wellicht in het Spaarne zou kunnen liggen werd de brandweer gealarmeerd om op onderzoek uit te gaan. Diverse brandweereenheden kwamen ter plaatse om op onderzoek uit te gaan.

Een andere politie-eenheid was ondertussen naar de woning van de ten naam gestelde van de auto gegaan en daar kwam de bestuurder net aangelopen. De zoekactie werd vervolgens gestaakt.

De bestuurder heeft een boete gekregen en kan voor de sleepkosten opdraaien. Waarom de man zijn auto op deze vreemde manier heeft geparkeerd is vooralsnog onbekend.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. rocky
  20 december 2011 op 15:10 | #1

  Ik denk dat de automobilist pech had anders gaat niemand zijn auto toch parkeren midden op een kruispunt

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. oh ja ?
  21 december 2011 op 15:11 | #2

  Borreltje teveel op misschien…..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. hoi!!!
  21 december 2011 op 19:18 | #3

  @rocky
  jah maar dan loop je niet naar huis en laat je hem gewoon staan

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Nick
  22 december 2011 op 06:20 | #4

  Misschien dacht de man al thuis te zijn na een avondje stappen, glaasje op, stap je uit en ineens ben jezelf de weg kwijt en weet je niet meer waar je auto staat. Thuis komen de meeste wel, maar als ze gezopen hebben weten ze vaak niet meer waar hun fiets op auto hebben neergezet. Hij zal vast alle kosten via zijn brievenbus gaan ontvangen. Als je ziet hoeveel manschappen er op de brug staan, moet hij nu wel een paar borreltjes laten staan.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.