Eigenaar van restaurant Napoli gewond na overval in eigen woning

Geschreven door Rowin van Diest op maandag 5 december 2011

Haarlem – De 75-jarige eigenaar van restaurant Napoli is zondagavond gewond geraakt nadat hij in zijn woning is overvallen. Rond middernacht belde de overvaller aan bij de woning van de man aan de Gasthuissingel waarop in de portiek van de woning een worsteling ontstond. De man raakte daarbij gewond. De overvaller ging er vervolgens zonder buit vandoor.

Diverse politie-eenheden zijn in de omgeving opzoek gegaan naar de overvaller. Deze is helaas niet meer aangetroffen.

De gewonde man is na de eerste zorg door de ambulancebroeders overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. De Forensische opsporing heeft bij de woning een onderzoek uitgevoerd en sporen veilig gesteld.

Het Overvallenteam van de politie Kennemerland onderzoekt de zaak. Mensen die getuige zijn geweest van deze poging overval of mensen die meer weten over deze overval, worden verzocht contact op te nemen met het overvallenteam via 0900-8844. Anoniem iets melden kan altijd via Meld Misdaad Anoniem -> 0800-7000.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. poolster
  5 december 2011 op 16:42 | #1

  wij wensen het slachtoffer veel sterkte toe in deze zware tijd na zo’n gebeurtenis
  en hopen dat de daders snel achter slot en grendel komen te zitten
  H. Walthaus

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Ruud
  5 december 2011 op 19:29 | #2

  Wat een schandalige types

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.