Man ernstig gewond na val met scooter op Libellepad in Haarlem

Geschreven door de Redactie op zondag 4 december 2011

Haarlem – Een man is zondagavond ernstig gewond geraakt na een val van zijn scooter. Het ongeval gebeurde omstreeks half elf op het Libellepad in Haarlem, gelegen naast de Zuidtangent busbaan richting Vijfhuizen. Gezien de ernst van de melding is ook het traumateam uit Amsterdam overgevlogen naar Haarlem en geland in een weiland naast het pad.

Na de eerste behandeling ter plaatse is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk waardoor de man ten val is gekomen.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. Moeder Mildred
  6 december 2011 op 19:14 | #1

  O nee toch!! Kind, wat erg, wat ben ik toch ongelooflijk blij dat je er toch nog redelijk van af bent gekomen en geen levensbedreigende verwondingen aan hebt overgehouden. En ook dat Loes er ook gelukkig geen ernstige verwondigen van heeft gekregen. Jullie zijn door het oog van de naald gekropen, het had veel en veel ernstiger kunnen zijn.

  Mijn dank aan alle ambulance en eerste hulp verleners die jullie hebben bijgestaan.

  Groeten van de man’s moeder.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. hoi!!!
  7 december 2011 op 15:32 | #2

  Die moet dan een flinke smakkerd gemaakt hebben. Als ik het wegdek zo zie kan het ook wel eens een beetje glad geweest zijn. Sterkte voor de man en zijn familie hoop voor hem dat die weer hersteld

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. rw
  7 december 2011 op 19:40 | #3

  winterbandjes op de scooter

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.