Scooterrijder teveel afgeleid door Sinterklaas en gaat onderuit

Geschreven door de Redactie op zaterdag 26 november 2011

Haarlem – Een man is zaterdagmiddag rond half vier gewond geraakt nadat hij was afgeleid door Sinterklaas. Terwijl de man over de Rijksstraatweg in Haarlem Noord reed was Sinterklaas ter hoogte van de Leeuwerikstraat de kinderen aan het toespreken. Hierdoor merkte de man een auto voor hem te laat op. Tijdens de remactie die hierop volgde gleed de man met zijn scooter onderuit.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om het slachtoffer te verzorgen. Een politieagent hield de nek van de man stabiel tot het ambulancepersoneel was gearriveerd. Na de eerste behandeling ter plaatse is de man met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens de hulpverlening was er slechts een rijbaan op de Rijksstraatweg beschikbaar.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.