Gestripte auto aangetroffen in water langs Spaarndamseweg

Geschreven door Rowin van Diest op vrijdag 18 november 2011

Haarlem – In het water langs de Spaarndamseweg werd vrijdagochtend om even voor acht uur een auto in het water gezien. Hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam rukten direct uit. Omdat het niet duidelijk was of er nog personen in het voertuig zaten ging een duiker van de brandweer direct het water in en op onderzoek uit.

Al snel werd duidelijk dat er zich geen personen in het voertuig bevonden, en dat de auto grotendeels gestript was. Voor de brandweer en ambulance was er verder niets meer te doen waarop zij terugkeerde.

Een bergingsbedrijf heeft de auto in de loop van de ochtend uit het water getakeld. De politie zal proberen de eigenaar van het voertuig te achterhalen.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. Nick
  18 november 2011 op 14:46 | #1

  Duidelijk is te zien dat de gehele voorkant is verdwenen, dus iemand moet een flinke voorschade hebben gehad die dit nodig had, of een Polo die betrokken is geweest bij een ernstig ongeval en op deze manier zijn schade heeft weten te verstoppen.

  Kan ook zijn dat er iemand een ouder model Polo heeft en deze met hulp van deze onderdelen een nieuw model van zijn eigen polo wilt maken of inmiddels heeft gemaakt.

  Politie, succes met het onderzoek.
  Krijg medelijden met de eigenaar van dit wrak.
  Hopelijk is hij niet verplicht het wrak terug te nemen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.