Meisje op fiets gewond na aanrijding met auto in Spaansevaartstraat

Geschreven door de Redactie op vrijdag 18 november 2011

Haarlem – Bij een verkeersongeval in Haarlem Noord is vrijdagmiddag een meisje gewond geraakt. Het slachtoffer reed even na half vier op haar fiets in de Spaansevaartstraat toen ze een automobilist komend vanuit de Atjehstraat over het hoofd zag. Ze kwam hierbij met haar fiets ten val. Politie en ambulance kwamen ter plaatse terwijl omstanders een stoel voor haar hadden gehaald.

Ambulancebroers hebben de pols van het meisje getaped. Na de behandeling ter plaatse hoefde ze niet mee naar het ziekenhuis.

Vanwege de schrik en de pijnlijke pols is het slachtoffer door politieagenten naar huis gebracht.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. herman
  18 november 2011 op 21:50 | #1

  Ik ben de vader van het meisje en wil iedereen bedanken die in de buurt was en zich met zoveel liefde heeft ontvermt over mijn dochter. Ook de jongen die de auto bestuurde en erg geschrokken was heeft haar gelukkig niet het gevoel gegeven van eigen schuld dikke bult. Grote klasse nogmaals dank.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Hans
  20 november 2011 op 23:04 | #2

  jongeren van tegenwoordig die een bb hebben zijn, en als ze auto rijden en ze krijgen een ping zijn ze bezig met pingen maar niet met auto rijden en dan ben jij niet geconcertreert aan het rijden dus jongen man een gouden tip blijf af van je telefoon en LET OP DE WEG..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.