Nieuw-Venneper krijgt glas in gezicht gegooid en kopstoot tijdens uitgaan

Geschreven door de Redactie op zaterdag 15 oktober 2011

Haarlem – In de nacht van vrijdag op zaterdag kwam er rond 01:10 uur een melding binnen dat er zojuist een opstootje had plaatsgevonden aan de Smedestraat. Op de locatie troffen de agenten een 22-jarige man uit Nieuw-Vennep met diverse verwondingen in zijn gezicht. De man verklaarde dat hij een glas in zijn gezicht gegooid had gekregen.

Daarnaast zou de gooier van het glas ook een kopstoot hebben uitgedeeld. De verdachte was er vandoor gegaan. De man uit Nieuw-Vennep is door ambulancepersoneel naar een ziekenhuis vervoerd.

De politie doet onderzoek naar deze zware mishandeling en komt daarom graag in contact met mensen die bij het incident aanwezig zijn geweest en die meer informatie over de verdachte hebben. Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.