Veel schade door keukenbrand in woning aan de Schreveliusstraat

Geschreven door Rowin van Diest op vrijdag 14 oktober 2011

Haarlem – De brandweer is vrijdagavond rond kwart voor zeven gealarmeerd voor een brand in een woning aan de schreveliusstraat. De brand in de keuken was tijdens kookwerkzaamheden ontstaan en zorgde voor flinke vlammen. De brandweerlieden hebben via de achtertuin de brand in de keuken geblust.

De bewoner welke op dat moment nog in de woning aanwezig was is door de brandweer naar buiten gebracht. De man is wegens rookinhalatie door ambulancebroeders in de ambulance gecontroleerd en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Ondanks dat het vuur snel geblust was heeft de keuken door de brand veel schade opgelopen. Stichting Salvage heeft in de loop van de avond de woning afgedicht en zal voor de verdere afhandeling van de brandschade zorgen.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.