Fietsers komen met elkaar in botsing in de Grote Houtstraat

Geschreven door Rowin van Diest op dinsdag 18 oktober 2011

Haarlem – Twee fietsers zijn dinsdag aan het einde van de middag in de Grote Houtstraat met elkaar in botsing gekomen. Om even over half zes fietste de twee door de Grote Houtstraat toen het ter hoogte van het Proveniersplein mis ging. Een van de fietsers, een 75-jarige vrouw uit Heemstede, kwam daarbij ten val.

Politieagenten en een motorambulance gingen met spoed die kant op om hulp te verlenen. Omstanders gaven de vrouw een dekentje waar zij in afwachting van de hulpdiensten op kon zitten. De vrouw is door de ambulancebroeder gecontroleerd maar raakte gelukkig niet dermate gewond dat zij mee moest naar het ziekenhuis.

De andere fietser, een 48-jarige Haarlemmer, kwam er met de schrik van af.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. Ad
  19 oktober 2011 op 17:27 | #1

  Ja, dit is een ZEER ONGELUKKIGE plek. Enige tijd geleden ook al een aanrijding tussen een voetganger en fietster doordat de voetganger!!! zonder uit te kijken overstak.De dame op de fiets kwam ten val en met een lekijke!!! gebroken enkel naar het ziekenhuis.Genezing een paar!!! maanden.Gemeente aangeraden om daar iets te ondernemen maar die houden zich voor de ”domme”.Dat gefiets moet gewoon over zijn in het WANDELGEBIED en zeker op deze plek.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. M.
  19 oktober 2011 op 21:23 | #2

  Of het wandelen in het fietsgebied moet over zijn. Want het is fietsgebied. Wandelaars moeten leren uitkijken als ze oversteken en fietsers moeten leren fietsen op drukke plekken.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. R.Katers
  24 oktober 2011 op 12:22 | #3

  Sommige mensen kunnen ook echt niet fietsen.
  Als je niet uit kijkt rijden ze je voor je sokken, dus vind niet gek dat ze nu eindelijk is op elkaar zijn gebotst.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.