Overval op tankstation aan de Lange Herenvest blijkt in scène gezet

Geschreven door de Redactie op dinsdag 18 oktober 2011

Haarlem – Het Overvallenteam van politie Kennemerland heeft na uitgebreid onderzoek drie verdachten aangehouden voor de overval die op 2 juni werd gepleegd op het tankstation aan de Lange Herenvest. Uit dit onderzoek is naar voren gekomen dat deze overval een zogenaamde ‘nep-overval’ was.

Rechercheurs van het Overvallenteam hebben in dit onderzoek kunnen aantonen dat de bedreigde medewerker de overval samen met de ‘nep’-overvallers in scène heeft gezet. De verdachten, twee Haarlemmers van 14 en 19 jaar oud en een 19-jarige Zandvoorter, zijn aangehouden en ingesloten.

De eigenaar van het tankstation heeft aangifte gedaan tegen zijn voormalig medewerker.

  1. Diemux
    18 oktober 2011 op 16:41 | #1

    Moet niet gekker worden…

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.