Beschonken automobilist botst op auto en rijdt door

Geschreven door de Redactie op zaterdag 8 oktober 2011

Haarlem – Zaterdagmiddag omstreeks 17:10 uur reed op het Gasthuisvest een man met zijn auto tegen een geparkeerd staande auto. Deze botste daardoor weer op een andere auto. De inzittende van die auto, een 52-jarige man uit Krommenie, zag de man uit de auto stappen, onvast ter been zijn nummerbord oppakken en opnieuw instappen en wegrijden.

De man uit Krommenie belde de politie. Agenten zijn direct op zoek gegaan naar de auto en zagen deze rijden op de A208. In eerste instantie wilde de man niet stoppen, maar uiteindelijk sloeg hij toch af bij een benzinestation. Hier kon de man, een 55-jarige man uit Schagen, worden aangehouden.

Hij bleek fors onder invloed van alcohol, bij hem werd een promillage van maar liefst 2,24 gemeten. Zijn rijbewijs werd ingevorderd, de man is aangehouden voor het doorrijden na een aanrijding.

Geen reacties mogelijk.