Straten afgezet door gaslek na graafwerkzaamheden aan Zuiderzeelaan

Geschreven door Michel van Bergen op donderdag 29 september 2011

Haarlem – Een kapotte gasleiding heeft er donderdagmiddag voor gezorgd dat er enkele straten in Molenwijk waren afgesloten. Dit gebeurde door graafwerkzaamheden aan de Zuiderzeelaan. Om even voor twaalf uur werd er bij de graafwerkzaamheden een gasleiding geraakt en was er in de omgeving een duidelijke gaslucht waar te nemen.

De brandweer heeft een waterscherm aangelegd om het eventuele gevaar te beperken en werden straten in de omgeving door politieagenten afgesloten voor het verkeer. Na ongeveer een uur was het lek afgesloten en konden de afzettingen weer worden opgeheven.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. Mike
    29 september 2011 op 19:16 | #1

    Klic melding raadplegen en goed voorsteken, dan voorkom je dit :)

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.