Gezochte verwarde man fietsend aangetroffen op Jansweg door wijkagent

Geschreven door de Redactie op donderdag 29 september 2011

Haarlem – De wijkagent van de Koninginnebuurt heeft donderdagochtend de verwarde man waarvoor gisteren een landelijk opsporingsbericht is uitgegaan rond het middaguur aangehouden. De politie was sinds woensdagmiddag dringend opzoek naar deze verwarde man. De 28-jarige man werd door agenten herkend terwijl hij fietste op de Jansweg. Update: 16:30 uur.

Na het landelijk opsporingsbericht, dat woensdagavond na verschillende nieuwsuitzendingen is uitgezonden, zijn bij de politie Kennemerland ruim 50 tips binnengekomen. De 28-jarige Haarlemmer werd donderdag rond het middag uur door een agent aangehouden, die hem herkende. De Haarlemmer was ten tijde van zijn aanhouding in het bezit van een steekwapen, dit is in beslag genomen. De aanhouding verliep rustig. Hij is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten.

De Haarlemmer wordt door de politie verdacht van een zware mishandeling dinsdagnacht, waarbij hij zijn vader had verwond. De vader was door ambulancepersoneel vervoerd naar een ziekenhuis ter behandeling. Dinsdagnacht is, onder meer met behulp van een helikopter gezocht naar de man, maar deze werd niet aangetroffen.

Gezien de zeer verwarde toestand van de Haarlemmer en het feit dat hij verdachte was van het geweldsincident werd woensdag besloten landelijke pers te zoeken om hem zo snel mogelijk te kunnen aanhouden.

 1. Aart
  29 september 2011 op 22:04 | #1

  Een groot compliment voor de agent

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. someone
  30 september 2011 op 10:28 | #2

  Heel goed werk van de politie om dit soort dingen GROOT in het openbaar te brengen..
  Zo voorkom je namelijk grotere problemen met mensen die doordraaien en andere mensen ook schade toebrengen.
  Dit moeten ze veel vaker doen met dit soort zaken!!!!
  Iedereen wilt dat deze gekken van de straat af worden gehaald!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.