Politie zoekt bakfietsendief in de buurt van de Verspronckweg

Geschreven door de Redactie op donderdag 29 september 2011

Haarlem – Op de hoek van de Tetterodestraat en de Wouwermanstraat werd donderdagochtend om 09:10 uur een bakfiets gestolen. De eigenaresse had haar kind in de school afgezet, toen zij zag dat haar bakfiets – die niet op slot stond – werd weggenomen door een onbekende man. Deze fietste weg in de richting van de Verspronckweg en het station.

In de directe omgeving werd door agenten gezocht naar de man, maar deze werd niet aangetroffen. Wel werd de bakfiets gevonden, op de Verspronckweg, inmiddels op slot en met een vernield voorwiel.
De politie vraagt mensen die de man met de blauwe bakfiets (met houten bak voorzien van gele strepen) hebben zien fietsen of meer informatie hebben over de man, contact op te nemen via 0900-8844.

Er is een signalement bekend van de man: het gaat om een blanke man, onverzorgd uiterlijk, zwarte jas met vale kleurtjes op de rug. Daarnaast had de man halflang haar en droeg een roze pet op het hoofd.

Geen reacties mogelijk.