Politie opzoek naar getuigen van verkeersongeval op de Rijksstraatweg

Geschreven door de Redactie op maandag 5 september 2011

Haarlem – De politie is opzoek naar getuigen van een ongeval dat vorige week dinsdagmiddag op de Rijksstraatweg in Haarlem-Noord heeft plaatsgevonden. Om even over half vijf is daar een 55-jarige Haarlemse fietsster ten val gekomen, nadat zij door een scooter met daarop twee personen in het voorbijgaan werd geschampt.

Een getuige zag dat de passagier nog achterom keek, deze moet dus hebben gezien dat de vrouw gevallen was. De scooterbestuurder is echter niet gestopt en doorgereden in de richting van de Planetenlaan. De vrouw is naar een ziekenhuis vervoerd ter controle. Naar nu blijkt heeft de vrouw een scheur in een ruggenwervel aan haar val overgehouden.

De politie wil graag in contact komen met de mensen op de scooter. Getuigen die iets gezien hebben en nog niet met de politie gesproken hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem, via 0900-8844.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.