Ongeduldige klant bedreigt personeelslid van winkel aan Amsterdamstraat

Geschreven door de Redactie op maandag 5 september 2011

Haarlem – De politie heeft maandag aan het einde van de middag een 34-jarige Haarlemmer aangehouden nadat hij in een winkel aan de Amsterdamstraat een personeelslid had bedreigd en handtastelijk was geweest. De Haarlemmer was rond 16:25 uur de winkel ingekomen en wilde niet op zijn beurt wachten en eiste direct geholpen te worden.

Het personeelslid zei dat hij op zijn beurt moest wachten en daarop reageerde de Haarlemmer agressief. Hij begon te duwen en uitte bedreigingen. De Haarlemmer liep vanuit de winkel bijna in de armen van de gealarmeerde politie en hij stelde zich ook agressief op tegenover de politie, waarop hij werd aangehouden.

Hij verzette zich tevergeefs tegen zijn aanhouding en werd geboeid overgebracht naar het politiebureau. Hier is hij ingesloten.

Geen reacties mogelijk.