Twee dames belanden in het ziekenhuis na val met fiets en met scooter

Geschreven door de Redactie op woensdag 27 juli 2011

Haarlem – Twee personen zijn woensdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval. Het eerste ongeval vond rond 13:00 uur plaats op de Zomervaart. Een 19-jarige Haarlemse was met haar scooter onderuit gegaan, mogelijk door losliggende tegels. Naast het feit dat haar scooter, mobiele telefoon en mp3speler beschadigd raakten, liep zij verwondingen op aan haar heup en knie.

Een half uur later, rond half twee, kwamen op het fietspad van de Gedempte Oude Gracht twee fietsers met elkaar in aanraking. Als gevolg daarvan kwam een van hen, een 26-jarige Haarlemse ten val en liep daarbij pijn aan haar heup op.

Beide slachtoffers zijn voor verdere zorg met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Geen reacties mogelijk.