Agent krijgt klap in gezicht bij aanhouding van brutale Haarlemmer

Geschreven door de Redactie op woensdag 27 juli 2011

Haarlem – Politiemensen hielden woensdagmiddag een 17-jarige Haarlemmer aan voor belediging en verzet. De jongen was het niet eens met hoe de agenten op de Oudeweg een politievoertuig kort hadden geparkeerd en sprak hen daarop aan. De agenten legden de jongeman uit dat het toegestaan was om daar te staan, maar de jongeman vond dat maar niets.

De jongen reageerde door een middelvinger op te steken toen de agenten weer wegreden. Hierop spraken de agenten de jongen in de Bep van Klaverenstraat opnieuw aan, waarop hij flink begon te schelden. Hij werd aangehouden. De hond van de jongeman werd door zijn inmiddels geïnformeerde moeder aangenomen.

Toen de agenten de jongen meenamen naar de politiebus om hem over te brengen naar een politiebureau sloeg hij een van de agenten in het gezicht. Ook heeft hij een andere agent geschopt. De moeder van de jongen bemoeide zich met de aanhouding, zij is later aangehouden voor ambtsbelemmering.

  1. Paul
    30 juli 2011 op 08:16 | #1

    Nou dan weet je wel waar het met dit geteisem heen gaat in de toekomst! Gezien reactie moeder ook nog verkeerde milieu.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.