Eigenwijze vrouw uit Vijfhuizen weigert hulp en stapt boos uit ambulance

Geschreven door de Redactie op zaterdag 16 juli 2011

Haarlem – Een 22-jarige vrouw uit Vijfhuizen die zaterdag rond 04:00 uur onwel was geworden in de Kleine Houtstraat, wilde geen hulp van ambulancepersoneel of politie. Volgens een vriendin van de vrouw was zij tegen haar hoofd geschopt tijdens een ruzie. De vrouw uit Vijfhuizen had een zeer grote mond tegen het ambulancepersoneel en verliet tijdens het onderzoek kwaad de ambulance.

Na 200 meter viel zij weer op de grond maar zij wilde absoluut niet geholpen worden door de hulpverleners en stapte met haar vriendin in een taxi en reed weg.

 1. jopiv/d wind-023
  18 juli 2011 op 23:57 | #1

  leuke vriendin>
  straks stort die vrouw thuis in en klagen ze de ambu-broeders aan
  terwijl het haar eigen schuld is>

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Brakkie
  19 juli 2011 op 09:13 | #2

  Is toch raar te noemen… Je wordt dus in elkaar geslagen en krijgt een trap tegen je hoofd. Je gaat weg je vriendin belt ambulance voor verzorging, omdat je tegen de vlakte gaat en vervolgens wordt je boos op mensen die je helpen willen…..dan loop je weer uit de ambulance waarna je weer weg valt en nog wil je geen hulp…sorry maar waar is het stukje : de vrouw wilde direkt aangifte doen van mishandeling en was haar vriendin dankbaar voor aangeboden hulp door de broeders van de ambulance wat fijn dat de daders daarna meteen werden gearresteerd en nu voor een onbepaalde tijd in de cel hun zondes mogen overdenken. Ik snap het niet meer geloof ik……rare wereld!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Marinus Inc.
  19 juli 2011 op 10:49 | #3

  @Brakkie

  Misschien heeft de dame in kwestie wel de vechtpartij veroorzaakt en had ze wat te verbergen? Even doordenken, het kan twee kanten op.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.