Wildplassen op de Grote Markt leidt tot arrestatie van twee Haarlemmers

Geschreven door de Redactie op zaterdag 16 juli 2011

Haarlem – Tijdens de surveillance stuitte de politie op een 43-jarige Haarlemmer, die op de Grote Markt aan het wildplassen was. De politie wilde de man een bekeuring geven hiervoor, maar de Haarlemmer besloot weg te lopen. Daarom werd hij door de politie tegengehouden, waarop hij agressief werd en een agente wilde slaan.

De agente wist de klap deels te ontwijken en kon de man naar de grond te brengen, terwijl hij zich tevergeefs bleef verzetten. Een vriend van de Haarlemmer (eveneens 43 jaar) probeerde hem los te krijgen uit de greep van de politie-agente. Dit lukte niet en hij werd aangehouden voor ambtsbelemmering en belediging.

Beide Haarlemmers werden meegenomen naar het politiebureau en ingesloten.

Geen reacties mogelijk.