Wateroverlast door hevige regenval op de Westelijke Randweg

Geschreven door Michel van Bergen op donderdag 16 juni 2011

Haarlem – Door de hevige regenval van donderdagochtend zijn niet alle wegen in Haarlem droog gebleven. Op de afrit op de Westelijke Randweg naar de Zijlweg was dermate veel water gevallen dat de afvoerputten het niet meer aankonden. De provincie heeft daarom een rijstrook af moeten sluiten omdat het water niet meer weg wilde stromen.

Een medewerker van de provincie gaf aan dat er een speciale wagen onderweg is om de afvoerput leeg te zuigen zodat het vuil eruit is en het water weer gewoon weg kan stromen, deze wagen is rond 13.00 uur gekomen om de putten uit te zuigen. Ook het fietserstunneltje bij de ijsbaan was vol met water komen te staan maar hier is het water wel weggelopen.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. meneer voor jou
    25 juni 2011 op 21:59 | #1

    bij foto 1 zie je echt zo een denk balon K*t regen!.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.