Zoekactie met politiehond naar inbreker(s) na woninginbraak Bantamstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 16 juni 2011

Haarlem – De politie heeft donderdagochtend vroeg enige tijd gezocht naar één of meerdere inbrekers. Om 05:07 kwam er een melding binnen dat er zojuist een steen door de ruit van een woning aan de Bantamstraat was gegooid en er elektronica was weggenomen. Meerdere politiemensen hebben, ook vergezeld door een politiehond, in de omgeving gezocht naar mogelijke verdachten.

Er zijn geen aanhoudingen verricht. Indien er mensen zijn die rond het tijdstip van de inbraak iets gezien of gehoord hebben, of die op een eerder of later moment iets opvallens gemerkt hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.