Politieagenten treffen mannen in middenberm aan na ruzie in woning

Geschreven door de Redactie op donderdag 16 juni 2011

Haarlem – Donderdagmiddag rond 15:20 uur kwam er een melding binnen dat twee mannen ruzie met elkaar hadden in een woning aan de Prins Bernhardlaan. Toen politiemensen naar de locatie reden, zagen zij in de middenberm van de Prins Bernhardlaan twee mannen die met elkaar in conflict waren. Het bleken dezelfde mannen te zijn als waar de melding over ging.

Agenten hebben het tweetal uit elkaar gehaald, waarbij een 27-jarige Haarlemmer zich bedreigend uitte richting één van de agenten. Hierop is de Haarlemmer aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Waarom de twee onenigheid met elkaar hadden is niet bekend.

Fotografie: Mizzle Media

  1. Marco
    18 juni 2011 op 11:45 | #1

    ach, het was goed weer.
    dus waarom binnen stoeien, als je buiten veel meer ruimte hebt…………..

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.