Politieagenten houden stomdronken Haarlemmer met mes in broekzak aan

Geschreven door de Redactie op zaterdag 7 mei 2011

Haarlem – De politie kreeg zaterdagavond rond 23:00 uur een melding van een alerte getuige die in de Lange Veerstraat een dronken man met een mes had zien lopen. De agenten zagen de man lopen en hielden hem op de hoek Lange Veerstraat/Korte Veerstraat aan. De verdachte, een 40-jarige Haarlemmer, was stomdronken. Het mes had hij nog in zijn broekzak zitten.

De man is ingesloten. Het mes is in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak en maakt proces-verbaal op.

 1. Wim
  8 mei 2011 op 17:49 | #1

  Ik vraag me wel eens af,of een zakmes bij je mag dragen of niet.
  Ik begrijpt heus wel dat je daar niet mee gaat zwaaien,maar gewoon in je zak hebben!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. meneer voor jou
  9 mei 2011 op 01:53 | #2

  volgens mij mag zo een zwitsers zakmes wel.
  omdat de functie van het mes niet bestemt is voor mensen te verwonden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Wim
  9 mei 2011 op 10:07 | #3

  meneer voor jou,elk mes groot of klein kan dreigend over komen,maar kan ook levensreddend zijn,Geef ff een voorbeeld,een auto rijdt de plomp in en de bestuurder raakt bewusteloos door klap ik probeert de persoon te redden door met mijn mes de veiligheidgordel door te snijden,dan heb ik grote kans als ik weer op het droge sta gelijk in de boeien wordt gezet wegens bezit van een Mes!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.