Haarlemmer(50) klimt op kermisattractie en scheldt politieagente uit

Geschreven door de Redactie op zaterdag 7 mei 2011

Haarlem – Een 50-jarige Haarlemmer is zaterdagavond rond 23:50 uur op de Grote Markt aangehouden voor belediging. De man was op een kermisattractie geklommen en stond daar hard te schreeuwen. De agenten hebben de man, die duidelijk onder invloed van alcohol was, van de attractie afgehaald en van het kermisterrein af begeleid. De man was het hier duidelijk niet mee eens.

Ten overstaan van de volle terrassen schold hij een politieagente uit. De verdachte is aangehouden voor belediging.

De politie maakt proces-verbaal op.

 1. Diemux
  8 mei 2011 op 20:38 | #1

  Het zou je vader maar zijn…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. hoi!!!
  8 mei 2011 op 22:34 | #2
 3. vd Werff
  8 mei 2011 op 23:27 | #3

  Of zijn moeder?

  Wordt het nu te onwaarschijnlijk?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Justin
  8 mei 2011 op 23:48 | #4

  “op kermisattractie geklommen” klinkt wel erg sensationeel voor een man (uitziend als een zwerver?) die gewoon op de vloer van de Booster gelopen was. De man stond inderdaad hard te “schreeuwen” maar was niet lastig, werd wel door 6 agenten van het terrein verwijderd. Maar ik zeg erbij dat ik niet weet wat er daarna gebeurd is en of de man al vaker lastig is geweest.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.