Vrouw aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van drugs

Geschreven door de Redactie op maandag 11 april 2011

Haarlem – De politie heeft maandagavond een 31-jarige vrouw aangehouden, nadat zij onder invloed van drugs in haar auto had gereden en hiermee een aanrijding had veroorzaakt. De politie zag rond 21:20 uur op de Spaarndamseweg een flink beschadigde auto staan ter hoogte van de Paul Krugerkade.

De bestuurster van deze auto, een 31-jarige Haarlemse, bleek vermoedelijk tegen een vluchtheuvel te zijn aangereden, waardoor de auto deze schade had opgelopen. De politie constateerde dat de gezondheidstoestand van de vrouw verslechterde, vermoedelijk als gevolg van het gebruikt van verdovende middelen.

De agenten hebben een ambulance laten komen om de vrouw te helpen. Terwijl het ambulancepersoneel bezig was met het verzorgen van de vrouw ging ze door het lint te gaan en moest met enige dwang op de brancard worden gelegd.

De vrouw is vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere zorg.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.